Bent u op zoek naar nieuwe patiënten?

Zesty is een vooraanstaande online zorg-marktplaats,
speciaal ontworpen om nieuwe patiënten naar uw praktijk te sturen.

We brengen een reeks zorgdomeinen samen, zodat patiënten gemakkelijk en snel afspraken bij zorgprofessionals
in de buurt kunnen zoeken en boeken. Momenteel ondersteunen we de tandheelkunde,
maar binnenkort ook de fysiotherapie, huisartsgeneeskunde en meer.

Hoe werkt Zesty?

Icon signup

Meld u aan bij Zesty

Zodra u geregistreerd bent, maken we een pagina voor uw praktijk aan. Hierin zijn de zorgverleners vermeld, maar ook de contactgegevens van uw praktijk en meer informatie voor patiënten.

Icon upload appointments

Upload beschikbare afspraken

Patiënten kunnen de beschikbaarheid zien zodra u afspraakmomenten op uw praktijkpagina aangeeft. Dit kunt u doen via uw online-agenda op de website, of door gebruik te maken van het programma Zesty-zijbalk.

Icon stethoscope

Neem nieuwe patiënten aan!

Wij kijken er naar uit uw beschikbare afspraakmomenten te vullen met nieuwe patiënten. U ontvangt een bevestiging zodra een Zesty gebruiker een afspraak bij uw praktijk boekt. U kunt er ook voor kiezen een afspraak via SMS.

Verbeter uw online zichtbaarheid

Icon desktop Icon tablet Icon mobile

We verbeteren uw online vindbaarheid voor mensen specifiek op zoek naar het type zorgverlening die u aanbiedt, in uw gebied. Adverteren op Google kan heel duur worden,wanneer steeds meer bedrijven op 'keywords' bieden. Bij Zesty, weten wij alles van de zoekmachines, zodat u dat zelf niet hoeft te kunnen. Door uw praktijk met Zesty te marketen krijgt u ontzettend veel waarde voor uw geld terug. Anders dan met Google Adwords en betaal-per-klik diensten, rekenen wij een vast bedrag af per daadwerkelijke patiëntafspraak, in plaats van potentiële patiënten die uw website bezoeken.

Bij Zesty betaalt u per afspraak, niet per klik - wij nemen het risico!

Meld u aan bij Zesty.
Icon star

Verhoog uw reputatie

Onze beoordelingen en recensies functionaliteiten helpt u bij het verder ontwikkelen van uw merk en uw reputatie als gekwalificeerde zorgverlener. Studies hebben aangetoond dat klantbeoordelingen bewezen effectief de conversie verhogen.

Icon click

Laat uw bedrijf groeien met online afspraken

Met een snel en eenvoudig online afspraken systeem zal de snelheid waarin u de agenda vult toenemen. Online toegang tot uw beschikbaarheid geeft potentiële patiënten meer controle, meer vrijheid om een geschikte afspraakmoment te kiezen en meer privacy ten opzichte van afspraken via de telefoon.

Kenmerken van Zesty

Icon zesty devices

GSM ondersteuning

Zesty is geoptimaliseerd voor smartphone- en tabletgebruik, zodat uw patiënten ook onderweg afspraken kunnen plannen. Op weg naar werk of tijdens de lunchpauze – Patiënten kunnen overal binnen twee minuten boeken, 24 uur per dag.

Icon zesty website

Uw websites bereiken

Bezoekers van uw website kunnen afspraken buiten werktijden plannen met een 'plan online' knop dat doorverwijst naar uw Zesty praktijkpagina. Met de online-afspraken functie op uw website bespaart uw praktijk tijd aan de telefoon om afspraken te beheren en heeft u op die manier meer tijd voor het leveren van hoogwaardige zorg aan uw patiënten.

Icon practice page

Zesty praktijkpagina

Met uw praktijkpagina kunnen patiënten de wekelijkse beschikbaar zien, maar ook beoordelingen en recensies, informatie over behandelingen en prijzen lezen, uw locatie op de kaart zien, toegang tot uw contactinformatie en directe verwijzing naar uw website.

Icon sms code

SMS verificatie

Voordat een afspraak definitief is bevestigd, moeten patiënten hun telefoonnummer middels een SMS code, die naar hun mobiel wordt verstuurd, verifiëren. Op deze manier, bent u ervan zeker dat de contactgegevens van uw patiënten kloppen.

Icon email tick

E-mail en SMS bevestiging

Zodra uw praktijk een nieuwe Zesty afspraak ontvangt, sturen we u een e-mail en SMS ter bevestiging. Hierin vindt u de tijd, datum en zorgverlener die de patiënt heeft geboekt, alsmede de naam, email en geverifieerde telefoonnummer van de patiënt.

Icon speech tick

Online agenda

Met de gratis online agenda van Zesty, kunt u binnen enkele seconden, beschikbare afspraken uploaden of verwijderen. Afspraken die zijn geüpload worden meteen op uw praktijkpagina aan potentiële patiënten weergegeven om ze te boeken.

Hoezo wachten? Meld u aan bij Zesty.

Join Zesty

Setting up your Zesty account is easy!

Simply fill in the form below and we'll get back to you
within 48 hours